Στους κορυφαίους προορισμούς και το χειμώνα η Κρήτη

Τη λίστα με τους κορυφαίους προορισμούς στην Ευρώπη για… καλοκαιρινές διακοπές κατά την διάρκεια του χειμώνα δημοσίευσε η βρετανική έκδοση της «βίβλου» του ταξιδιού Conde Nast Traveller, ανάμεσα στις προτάσεις της οποίας προτείνεται η Κρήτη.

Ο ταξιδιωτικός συντάκτης του περιοδικού μεταξύ άλλων προορισμών ξεχώρισε και την Κρήτη, η οποία κατά την διάρκεια του Δεκεμβρίου, όπως αναφέρεται συγκεκριμένα στο δημοσίευμα, χαρακτηρίζεται για τις σχετικά υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή, οι οποίες κυμαίνονται από 10-17 βαθμούς Κελσίου.

Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη Κρήτη προτείνεται από τον David Annand για τους λάτρεις της χειμερινής κολύμβησης αλλά και των θαλάσσιων σπορ, όπως είναι το surfing, με τις παραλίες του νησιού, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο δημοσιογράφος, να είναι σχεδόν άδειες.

Ακόμη ένα στοιχείο που σίγουρα αποτελεί θέλγητρο για τον ταξιδιώτη, σύμφωνα με το άρθρο, και το γεγονός ότι οι δημοφιλείς αρχαιολογικοί χώροι του νησιού δεν συνωστίζονται από κόσμο, όπως συμβαίνει τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου.

Ολόκληρη η λίστα του Conde Nast Traveller:

ολόκληρη τη λίστα του Conde Nast Traveller:

Μάλτα

Κανάρια Νησιά, Ισπανία

Μαδέρα, Πορτογαλία

Αζόρες, Πορτογαλία

Κύπρος

Κρήτη

Σικελία, Ιταλία

Αττάλεια, Τουρκία

Algarve, Πορτογαλία

 Πηγή: newsbeast 

Προηγούμενο άρθροΑπλώστε σωστά το ρουζ σας
Επόμενο άρθροΕκεί που οι άνθρωποι χτίζουν εργοστάσια η φύση… προσπαθεί και ανθίζει