Στις εργασίες στο Πάρκο Γεωργιάδη ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός

Αυτοψία στις εργασίες αναβάθμισης του Πάρκου Γεωργιάδη πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης 19 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός. Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας, ενημερώθηκε από τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας για την πρόοδο του έργου.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει δοθεί προς χρήση στους δημότες ένα μικρό κομμάτι  του Πάρκου (από την Χαριλάου Τρικούπη μέχρι και την Παιδική Χαρά) και αναμένεται τους επόμενους μήνες να δοθεί ένα ακόμα μεγαλύτερο.

Αμέσως μετά την επίσκεψη ο Δήμαρχος δήλωσε: «Συμμεριζόμαστε την αδημονία των συμπολιτών για να δοθεί και πάλι σε χρήση το Πάρκο Γεωργιάδη.  Εκτός απροόπτου, μέχρι τα τέλη Μαρτίου θα παραδοθεί ακόμα ένα μεγάλο μέρος του και τότε θα έχουν την δυνατότητα να διαπιστώσουν την νέα μορφή που λαμβάνει σταδιακά.

Όταν ολοκληρωθεί η αναβάθμισή  του, το Ηράκλειο θα έχει αποκτήσει έναν σημαντικό χώρο πρασίνου  και αναψυχής, με σύγχρονες και περιβαλλοντικά φιλικές υποδομές, τον οποίο θα μπορούν να απολαύσουν όλοι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης».

Προηγούμενο άρθροΩραιόκαστρο και Χαλκηδόνα ετοιμάζουν μαζί καταφύγιο αδέσποτων ζώων
Επόμενο άρθροΧρηματοδότηση από το υπουργείο Μεταφορών για ενίσχυση της πολιτιστικής-τουριστικής αξιοποίησης του Ψηλορείτη