“Η Κρήτη από το σπίτι” – Το νέο βίντεο της Περιφέρειας Κρήτης

Με αφορμή το νέο βίντεο της Περιφέρειας Κρήτης για τις εμπειρίες ζωής στην Κρήτη, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης τονίζει: «Ως Περιφέρεια Κρήτης, πιστεύοντας στη δύναμη της συνεργασίας, συμμετέχουμε και επεκτείνουμε την πρωτοβουλία “greecefromhome” για τη στήριξη τουρισμού δημιουργώντας τον ιστότοπο “cretefromhome”. Ένα νέο ιστότοπο της Περιφέρειας Κρήτης που δημιουργήθηκε για να μοιραστεί μαζί σας την Κρήτη που αγαπάτε. Γιατί το αύριο πρέπει να μας βρει δυνατούς και προετοιμασμένους. Στα εκατομμύρια των επισκεπτών της Κρήτης, αλλά και σε αυτούς που σχεδιάζουν ένα ταξίδι στον τόπο μας, λέμε ότι η Κρήτη είναι ο τόπος που πρέπει να επισκεφθείς, το νησί που σε καλεί να επιστρέψεις!».
Μέσα από video, μέσα από παρουσιάσεις μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, μέσα από την προβολή της φυσικής ομορφιάς, της πολιτιστικής ταυτότητας της Κρήτης, της κουλτούρας των Κρητικών, ανοίγουμε ένα νέο παράθυρο στον κόσμο.
Το cretefromhome ενισχύει την πρωτοβουλία του Υπουργείο Τουρισμού greecefromhome. Συνδυάζει τις νέες τεχνολογίες με τον τουριστικό κλάδο. Αναδεικνύει τη δύναμη της ψηφιακής εποχής στη σημερινή πραγματικότητα. Με τη συνεργασία τοπικών φορέων, με τη στήριξη φορέων του πολιτισμού το περιεχόμενο θα ανανεώνεται και θα εμπλουτίζεται συνεχώς.
«Αυτή η περίοδος σηματοδοτεί μια μεγάλη πρόκληση για όλους μας. Μια νέα καθημερινότητα, αλλαγές στα σχέδια και τον προγραμματισμό μας.
Μένουμε σπίτι, κοιτάζοντας το μέλλον με αισιοδοξία. Ταξιδεύουμε με το μυαλό, επικοινωνούμε, μαθαίνουμε, σχεδιάζουμε.
Μένουμε σπίτι με την υπόσχεση ότι θα είμαστε ξανά μαζί.
Μένουμε σπίτι με την υπόσχεση ότι η Κρήτη είναι εδώ, έτοιμη να σας υποδεχθεί», υπογραμμίζει ο κ. Αρναουτάκης.

Προηγούμενο άρθροΟ «Χάτσικο» της Φθιώτιδας: Πήγε στην κηδεία του αφεντικού του (βίντεο)
Επόμενο άρθροThe cretan song written for the fight against Covid – 19 (video)