Συγχαρητήρια Μποκέα στις ομάδες του Μαλεβιζίου

Για την άνοδό τους και την παρουσία τους στο πρωτάθλημα

Θερμά συγχαρητήρια απευθύνει η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου στη Δαμάστα και τον Αλμυρό, τις ομάδες του Μαλεβιζίου που προβιβάστηκαν στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, στον πρωταθλητή ΟΦΑΜ και την Τύλισο που προβιβάστηκαν στην Α2 ΕΠΣΗ, αλλά και σε όλες τις ομάδες του Δήμου για την παρουσία τους στο φετινό πρωτάθλημα. Οι αθλητικοί όμιλοι του Μαλεβιζίου, ολοκληρώνοντας μια επιτυχημένη πορεία, κέρδισαν επίσημα την άνοδό τους, έπειτα από την οριστική απόφαση της ΕΠΟ για το κλείσιμο της φετινής σεζόν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Για τη σημαντική αυτή επιτυχία έκανε λόγο ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, αναφέροντας: «Οι ομάδες του Μαλεβιζίου πρώτοι των πρώτων! Με σκληρή δουλειά, παρά τις αντιξοότητες, Αλμυρός, Δαμάστα, ΟΦΑΜ και Τύλισος, έδωσαν την ψυχή τους και γέμισαν με χαρά το Μαλεβίζι. Δίπλα σας σε κάθε βήμα! Συγχαρητήρια! Εύχομαι του χρόνου άνοδο και για τον ΠΑΟΚ Κρουσώνα!

Και βέβαια, συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες του τόπου μας για την παρουσία τους στο πρωτάθλημα: Μαραθώνα, Άγιο Δημήτριο, Άλογο Μαλεβιζίου, ΠΑΟ Ρογδιάς, Νέους Αλμυρού. Με την ελπίδα να ξανασυναντήθουμε σύντομα στα γήπεδα, καλή επιτυχία στην επόμενη σεζόν»!

Προηγούμενο άρθροΚρήτη: Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος
Επόμενο άρθροΣφεντύλι: Η “Ατλαντίδα της Κρήτης” (βίντεο)