Άρση προσωρινού περιορισμού κυκλοφορίας πολιτών στο Βόρειο Λιμενοβραχίονα Ηρακλείου

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου ανακοινώνεται ότι με την υπ’ αριθ. 17/2020/04-5-2020 Απόφαση έπαυσε να ισχύει η προσωρινή απαγόρευση εισόδου και μετακίνησης πολιτών στο Βόρειο Λιμενοβραχίονα λιμένα Ηρακλείου.

Η είσοδος και κυκλοφορία των πολιτών στο Βόρειο λιμενοβραχίονα εφεξής επιτρέπεται πεζή, από την ανατολή έως τη δύση του ήλιου, εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν και υπό την προϋπόθεση ότι δεν παραβλάπτονται οι λιμενικές δραστηριότητες.
Η είσοδος και η κυκλοφορία τροχοφόρων στο Βόρειο λιμενοβραχίονα, συμπεριλαμβανομένων ποδηλάτων και πατινιών, απαγορεύεται. Η απαγόρευση του προηγούμενου εδαφίου δεν καταλαμβάνει τα υπηρεσιακά οχήματα Σωμάτων Ασφαλείας, ΕΚΑΒ, ΟΛΗ Α.Ε., καθώς και τα οχήματα με ειδική άδεια της Λιμενικής Αρχής.
Επισημαίνεται ότι οι παραβάτες της προαναφερθείσας απόφασης, ανεξάρτητα των συντρεχουσών ποινικών και αστικών ευθυνών κατά την ισχύουσα νομοθεσία, υπόκεινται και στις κυρώσεις του άρθρου 157 του ν.δ. 187/73 (Α’ 261), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Προηγούμενο άρθροMέτρα στήριξης επιχειρήσεων και πολιτών από τον δήμο Αποκορώνου
Επόμενο άρθροΗράκλειο: Απομακρύνονται οι κάδοι απορριμμάτων από την οδό Μιλάτου