Ξεκίνησαν οι εγγραφές βρεφών και νηπίων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου

Έναρξη διαδικασίας Εγγραφής Βρεφών και νηπίων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου 2020-2021:
Ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους γονείς για την Έναρξη διαδικασίας Εγγραφής Βρεφών και νηπίων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου:
Η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων Εγγραφής βρεφών και νηπίων στα ΚΕΠΑ ξεκίνησε χθες 11/05/2020 ώρα: 15:00 και θα λήξει στις 31/05/2020 και ώρα 00:00. Αιτήσεις που θα κατατεθούν η κατατέθηκαν πριν την έναρξη της διαδικασίας (11/05/2020 και ώρα 15.00) δεν θα ληφθούν υπόψιν.

Οι γονείς που είχαν καταθέσει το προηγούμενο σχολικό έτος χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό σύστημα, θα πρέπει να κάνουν εκ νέου την διαδικασία εγγραφής στο σύστημα (δεν ισχύουν οι κωδικοί από την προηγούμενη χρονιά).
Η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνεται ηλεκτρονικά από την ειδική πλατφόρμα στην ιστοσελίδα της υπηρεσία μας https://www.dopafmai.gr/el/aitiseis
πατώντας στον σχετικό σύνδεσμο. Τα δικαιολογητικά θα αναρτώνται ηλεκτρονικά (upload) σε μορφή pdf ή ευδιάκριτη φωτογραφία στην ειδικά πλατφόρμα όπως θα ορίζεται από το ηλεκτρονικό σύστημα κατάθεσης αιτήσεων.
Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά παρακάτω έτσι ώστε να ενημερωθείτε για τον τρόπο χρήσης του συστήματος καθώς και τα δικαιολογητικά ανά περίπτωση: https://bit.ly/2Wl8lmj

Προηγούμενο άρθροΣούδα: Το μεγάλο φυσικό λιμάνι της δυτικής Κρήτης
Επόμενο άρθροΞεκινά ο “Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας” – Μία από τις μεγαλύτερες αστικές παρεμβάσεις