Με την τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας ανοίγει η Δημοτική Ακτή Καρτερού

Με την ολοκλήρωση και των τελευταίων εργασιών, η Δημοτική Ακτή Καρτερού, ένα δημοφιλές σημείο συνάντησης των πολιτών του Ηρακλείου – και όχι μόνο – είναι έτοιμη να υποδεχτεί από το Σάββατο 16 Μαΐου τους λουόμενους.

Τα συνεργεία της ΔΕΠΑΝΑΛ εργάστηκαν εντατικά έτσι ώστε να καθαριστεί η παραλία και όλες οι εγκαταστάσεις, να γίνουν οι απαραίτητες συντηρήσεις, να τοποθετηθούν οι ομπρέλες στις προβλεπόμενες αποστάσεις (20 ομπρέλες με 40 ξαπλώστρες ανά στρέμμα), να υπάρχει πρόσβαση των πολιτών σε απολυμαντικά, κ.α., ενώ το κυλικείο της ακτής θα λειτουργήσει προσφέροντας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα.

Αξίζει επίσης να τονιστεί ότι στη θέση του θα βρίσκεται και ο ναυαγοσώστης της δημοτικής ακτής, από τις 10:00 έως τις 18:00.

Σε δηλώσεις της ή Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη ανέφερε: «Φροντίζουμε έτσι ώστε να τηρηθεί με ευλαβική προσοχή το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ και είμαι σίγουρη ότι και οι συμπολίτες μας θα συνεργαστούν, εφαρμόζοντας τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας. Αυτή η συνεργασία άλλωστε, είναι το κλειδί έτσι ώστε να απολαύσουμε το κρητικό καλοκαίρι και να κερδίσουμε το μεγάλο στοίχημα: Να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς!

Με την ευκαιρία που μου δίνεται, θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια το ανθρώπινο δυναμικό της ΔΕΠΑΝΑΛ που φρόντισε στο εξαιρετικά σύντομο διάστημα που είχαμε στη διάθεσή μας, αλλά και κάτω από αντίξοες συνθήκες, να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις έτσι ώστε από το Σάββατο 16 Μαΐου, η Δημοτική μας Ακτή να υποδέχεται τους συμπολίτες μας».

Το ωράριο λειτουργίας της Δημοτικής Ακτής Καρτερού είναι από τις 08:00 έως τις 20:00.

Προηγούμενο άρθροΠεριφέρεια Κρήτης: Βίντεο για τη στήριξη των κρητικών προϊόντων
Επόμενο άρθροΤο μεγαλύτερο αεροπλάνο στον κόσμο προσγειώθηκε στην Αθήνα (βίντεο)