Περιφέρεια Κρήτης: Βίντεο για τη στήριξη των κρητικών προϊόντων

Στο βίντεο για την προώθηση της κρητικής διατροφής και την στήριξη της τοπικής οικονομίας, ο περιφερειάρχης Κρήτης Στ. Αρναουτάκης, επισημαίνει: “Βρισκόμαστε στο δρόμο της επιστροφής σε μια νέα καθημερινότητα, με ιδιαίτερους κανόνες και αλλαγές στον τρόπο ζωής μας. Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο η αλληλεγγύη, η συνεργασία και η στήριξη της τοπικής οικονομίας είναι πρωταρχικές μας προτεραιότητες.

Ως Περιφέρεια Κρήτης, δημιουργούμε μια νέα καταναλωτική συνείδηση. Μια επιλογή που οφείλουμε να προωθήσουμε και να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Στηρίζουμε την Κρήτη και τα προϊόντα της! Ενισχύουμε τους παραγωγούς των Κρητικών προϊόντων, εμπιστευόμαστε τη δουλειά και τον κόπο τους”.

Και καταλήγει: “Τα προϊόντα της Κρητικής γης, ταξιδεύουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη, κατακτώντας μια από τις κορυφαίες θέσεις στις προτιμήσεις εκατομμυρίων καταναλωτών. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο οφείλουμε να διαφυλάξουμε την ταυτότητά τους, να την βάλουμε στη νέα μας καθημερινότητα. Στηρίζουμε την Κρήτη και τα προϊόντα της, για να στηρίξουμε τους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται σε αυτόν τον τόπο. Το σήμερα μας βρήκε όλους μαζί, το αύριο πρέπει να μας βρει ενωμένους και δυνατούς”.

Δείτε το βίντεο εδώ:

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=1570684856421779

Προηγούμενο άρθροΘεραπείες ομορφιάς: Επάνοδος με περιποίηση και καλή ψυχολογία
Επόμενο άρθροΜε την τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας ανοίγει η Δημοτική Ακτή Καρτερού