Στην Ακτή Καρτερού ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός

Την Δημοτική Ακτή Καρτερού επισκέφθηκε το Σάββατο 16 Μαΐου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός. Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από την πρόεδρο της ΔΕΠΑΝΑΛ Ευαγγελία Σχοιναράκη και στελέχη της Επιχείρησης, διαπίστωσε ότι υπήρξε μεγάλη προσέλευση κοινού, αλλά παράλληλα τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, τόσο από τους εργαζόμενους όσο και από τους λουόμενους.

Όπως δήλωσε σχετικά: «Χάρη δουλειά της διοίκησης και των εργαζομένων της ΔΕΠΑΝΑΛ, η Δημοτική Ακτή Καρτερού άνοιξε για τον κόσμο που θέλει να απολαύσει το μπάνιο του σε μια οργανωμένη παραλία.

Εμείς, ως Δήμος Ηρακλείου εφαρμόζουμε αυστηρά τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, ωστόσο είδα με ικανοποίηση ότι το ίδιο κάνουν και οι δημότες, όπως άλλωστε σε γενικές γραμμές έκαναν και όλο το προηγούμενο διάστημα, με αποτέλεσμα να είμαστε στα σημερινά, ικανοποιητικά επίπεδα, όσον αφορά στα κρούσματα του κορωνοϊού.

Τους ευχαριστώ για αυτό και είμαι αισιόδοξος ότι εφόσον συνεχίσουν έτσι, η Δημοτική Ακτή Καρτερού θα αποτελέσει και φέτος ένα τόπο συνάντησης και θερινής αναψυχής για τους Ηρακλειώτες».

Το ωράριο λειτουργίας της Δημοτικής Ακτής είναι από τις 08:00 έως τις 20:00 ενώ ο ναυαγοσώστης βρίσκεται στην θέση του από τις 10:00 έως τις 18:00.

Υπενθυμίζεται ότι τα συνεργεία της ΔΕΠΑΝΑΛ εργάστηκαν εντατικά έτσι ώστε να καθαριστεί η παραλία και όλες οι εγκαταστάσεις, να γίνουν οι απαραίτητες συντηρήσεις, να τοποθετηθούν οι ομπρέλες στις προβλεπόμενες αποστάσεις (20 ομπρέλες με 40 ξαπλώστρες ανά στρέμμα), να υπάρχει πρόσβαση των πολιτών σε απολυμαντικά, κ.α., ενώ το κυλικείο της ακτής θα λειτουργήσει προσφέροντας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα.

Προηγούμενο άρθροΨηφιακά “γκισέ” για τις συναλλαγές με το Δημόσιο
Επόμενο άρθροΣάλος με ντοκιμαντέρ για κακοποίηση παιδιών από ιερείς