Το 4ο Λύκειο και το 4ο Γυμνάσιο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου

Το σχολικό συγκρότημα του 4ου Λυκείου και του 4ου Γυμνασίου Ηρακλείου επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας 18 Μαΐου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, με την ευκαιρία της επαναλειτουργίας των σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Νίκο Αγγελάκη, ενημερώθηκε από τους διευθυντές και τους καθηγητές του Λυκείου και του Γυμνασίου για τα μέτρα προστασίας που έχουν ληφθεί μέσα στις τάξεις, καθώς και για την ικανοποιητική προσέλευση των μαθητών. Παράλληλα, το εκπαιδευτικό προσωπικό ευχαρίστησε τον Δήμαρχο, τόσο για τις σημαντικές παρεμβάσεις συντήρησης που έχουν γίνει στο κτίριο (καθαίρεσης στηθαίων και τοποθέτησης νέων κιγκλιδωμάτων, επισκευές στην μόνωση κ.ά) όσο και για την βοήθεια του Δήμου όσον αφορά στην καθαριότητα και στην προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας, ενόψει της επανέναρξης της σχολικής χρονιάς.

Ο Δήμαρχος δήλωσε σχετικά: «Η επαναλειτουργία των σχολείων αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα προς την επιστροφή στην κανονικότητα, πάντα βέβαια λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Ο Δήμος Ηρακλείου, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης και πάντα σε συνεννόηση με τους καθηγητές, στηρίζει εμπράκτως τα σχολεία, σε ετούτη την νέα καθημερινότητα που καλούνται να αντιμετωπίσουν.

Μέχρι στιγμής τα πηγαίνουμε καλά. Αισιοδοξώ ότι θα συνεχίσουμε έτσι, αρκεί να τηρούμε τις οδηγίες των ειδικών».

Προηγούμενο άρθροΑνοίγουν από σήμερα οι αρχαιολογικοί χώροι και στην Κρήτη (βίντεο)
Επόμενο άρθροΕισήγηση για την ίδρυση λαϊκής αγοράς στο Γάζι