Ηράκλειο: Ποδηλατοδρομία με οικολογικό σκοπό

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε η δράση της ομάδας «ΦυσητΗΡες» στο Ηράκλειο.

Η πόλη πλημμύρισε ανθρώπους και ποδηλάτες οι οποίοι έστειλαν το μήνυμα ότι «η προστασία του περιβάλλοντος είναι μια πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση για να την αφήσουμε στα χέρια αυτών που νομοθετούν την καταστροφή του, ξεπουλώντας τον φυσικό πλούτο στους κερδοσκόπους των κάθε λογής εταιρειών».

Το μήνυμα των διοργανωτών

“Η πόλη του Ηρακλείου πλημμύρισε χθες από ποδηλάτες! Πλημμύρισε από ανθρώπους που με τραγούδια και συνθήματα έστειλαν το μήνυμα ότι η προστασία του περιβάλλοντος ειναι μια πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση για να την αφήσουμε στα χέρια αυτών που νομοθετούν την καταστροφή του, ξεπουλώντας τον φυσικό πλούτο στους κερδοσκόπους των κάθε λογής εταιρειών που ονειρεύονται όλο τον πλανήτη ένα απέραντο εργοτάξιο… Μήνυμα επίσης, της πολύ επιτυχημένης και ενθαρρυντικής ποδηλατοπορείας, είναι ότι πλέον ο καθένας και η καθεμία ξεχωριστά, αλλά και όλοι και όλες μαζί σαν κοινωνία, αντιλαμβανόμαστε πως μόνο εμείς μπορούμε να μπούμε ανάχωμα στις καταστροφικές τους επιδιώξεις… Έχουνε το νόμο, έχουμε το δίκιο! Είμαστε πολλοί, είμαστε μαζί και θα νικήσουμε! Η φύση και η κοινωνία θα νικήσουν!

Ευχαριστούμε πολύ όλους και όλες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των “ΦΥΣΗτΗΡων” και βοήθησαν ώστε η πρώτη δημόσια δράση της συλλογικότητας να έχει επιτυχία και κοινωνική αποδοχή! Ραντεβού στους δρόμους και στις επόμενες δράσεις”!

ΦΩΤΟ: ΦΥΣΗτΗΡες

Προηγούμενο άρθροΟι παραλίες της Κρήτης που βραβεύτηκαν με τις Γαλάζιες Σημαίες για το 2020
Επόμενο άρθροΚρήτη: Ασυνήθιστο είδος τσούχτρας στις παραλίες