Ανοίγουν ξανά ΜΑΡΙΝΑ, ΠΛΑΤΑΝΟΣ, ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ, ΚΟΥΜΠΕΣ

Όλα είναι έτοιμα για την επαναλειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε.
Η αρχή γίνεται από τη Δευτέρα 25 Μαΐου με το καφέ Μαρίνα στο ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου, τον Πλάτανο στην πλατεία Αγίου Τίτου, το Πολύκεντρο Νεολαίας στην οδό Ανδρόγεω και τον Κουμπέ στην πλ. Κορνάρου, ενώ ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα και το αναψυκτήριο στην Όαση. Τα συνεργεία της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. εργάστηκαν πυρετωδώς τις τελευταίες ημέρες έτσι ώστε οι Ηρακλειώτες και οι επισκέπτες της πόλης να μπορούν να απολαύσουν ξανά αγαπημένους χώρους που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από έναν καφέ μέχρι ένα δείπνο, πάντα με την πιστή εφαρμογή των σχετικών υγειονομικών πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ.

Σε δηλώσεις της, η Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη εξέφρασε την ικανοποίησή της για την αμεσότητα με την οποία καλύφτηκαν όλες οι ανάγκες και σε δήλωσή της ανέφερε: «Τηρώντας κατά γράμμα τις οδηγίες προφύλαξης των αρμόδιων αρχών, αλλά και τα υψηλά πρότυπα λειτουργίας των καταστημάτων μας, φροντίσαμε έτσι ώστε από τη Δευτέρα 25 Μαΐου τα αγαπημένα σημεία συνάντησης των συμπολιτών μας να είναι έτοιμα για λειτουργία. Γι’ αυτό και αξίζουν πολλά μπράβο στο Ανθρώπινο Δυναμικό της ΔΕΠΑΝΑΛ που δουλεύοντας συλλογικά και δημιουργικά, όπως και με τη Δημοτική Ακτή Καρτερού, έδωσαν το καλύτερο αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρη ότι και οι επισκέπτες των καταστημάτων θα συνεργαστούν εφαρμόζοντας τα ατομικά μέτρα προστασίας και το καλοκαίρι του 2020 θα μας δώσει πολλές ευχάριστες στιγμές στα δημοφιλή στέκια του Ηρακλείου».

Προηγούμενο άρθροΤο Ηράκλειο τίμησε σήμερα την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου
Επόμενο άρθροΟ Σύλλογος Κρητών Ωραιοκάστρου και Φίλων τίμησε την Μάχη της Κρήτης στο Μνημείο Κρητών Μακεδονομάχων (βίντεο)