Τεχνική σύσκεψη του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΟΑΚ για την “Διασύνδεση του Κόμβου των Μουρνιών”

Με πρωτοβουλία, κ. Άρη Παπαδογιάννη, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 29/05/2020, συνάντηση στα γραφεία του οργανισμού, για το σημαντικό οδικό έργο που αφορά την «Διασύνδεση του Κόμβου των Μουρνιών».

Μετά από τις πρωτοβουλίες που έλαβε ο κ. Παπαδογιάννης από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων του, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα την εξασφάλιση της δρομολόγησης όλων των σχετικών εγκρίσεων που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα, στόχος από εδώ και στο εξής είναι ο καλύτερος δυνατός συντονισμός, όλων των εμπλεκόμενων πλευρών, για την άμεση επανεκκίνηση του έργου.

Στη συνάντηση, συμμετείχαν εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας «ΚΑΠΠΑ ΤΕΧΝΙΚΗ» καθώς και του επίσημου υπεργολάβου του έργου «ΥΠΟΔΟΜΗ ΑΕΤΕ», ο Διευθυντής Συγκοινωνιακών Έργων του Ο.Α.Κ., κ. Γεώργιος Αγαπάκης και οι επιβλέποντες μηχανικοί , από τους οποίους ο κ. Παπαδογιάννης ζήτησε να υπάρξει κατάλληλος συντονισμός προκειμένου, μόλις γίνει η επανεκκίνηση του έργου, να μην υπάρξουν περαιτέρω καθυστερήσεις, οι εργασίες να περατωθούν άμεσα και το έργο να δοθεί σε χρήση.

«Στόχος μας, από την πρώτη στιγμή, ήταν το έργο αυτό, που βρίσκεται σε στασιμότητα εδώ και πολύ καιρό, να ολοκληρωθεί. Σε συνεργασία με την Δημοτική αρχή, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων αλλά και την τελική έγκριση που λάβαμε πρόσφατα από το Περιφερειακό Συμβούλιο, άνοιξε ο δρόμος, για την επανεκκίνηση του. Σήμερα, συζητήσαμε με τους εκπροσώπους των τεχνικών εταιρειών που εμπλέκονται στην κατασκευή του, για το πως όλοι μαζί, θα συντονιστούμε σωστά, έτσι ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας, ο οποίος δεν είναι άλλος, από την άμεση ολοκλήρωση του σημαντικού αυτού έργου», δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ., κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Προηγούμενο άρθροReopen.eu: Ο ενημερωτικός ιστότοπος για Ευρωπαίους που θα κάνουν διακοπές εντός ΕΕ
Επόμενο άρθροΗ Μάχη της Κρήτης ΩΡΙΩΝ – H γερμανική επιχείρηση για την κατάληψη του Ηρακλείου