Βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα στην Θεσσαλονίκη

H μικρή Μαρκέλλα Βεράμη, εντοπίστηκε σε πρατήριο καυσίμων επί της οδού Σοφούλη λίγο πριν τις 9:00 το πρωί του Σαββάτου.

Η αστυνομία παρέλαβε τη 10χρονη και μεταφέρεται στο Αστυνομικό Μέγαρο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του grtimes.gr.

Το κορίτσι είναι καλά στην υγεία του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Ωστόσο φαινόταν εξουθενωμένο. Μάλιστα, φορούσε τη σχολική του τσάντα.

Η μητέρα της μικρής, σε κατάθεσή της στις Αρχές την Παρασκευή, δήλωσε πως «υπήρχε βία την ώρα που την πήραν, δεν ήθελε να φύγει μαζί της απλά της είπε, ‘έλα να δώσω κάτι στην μαμά’ και έτσι την τράβηξε και την πήρε μαζί της».

Όσον αφορά την κοκκινομάλλα γυναίκα που φέρεται να πλησίασε και να έφυγε με την Μαρκέλλα, τα παιδιά κοίταξαν σκίτσα για να την αναγνωρίσουν.

Σε ερώτηση για το τι πιστεύει πως έγινε, η μητέρα απάντησε πως «δεν μπορώ να καταλάβω, εμείς δεν είχαμε φασαρίες ή κάποιον να μην μας χωνεύει ή κάτι άλλο, για να κάνουν αυτό το πράγμα στο παιδί». Συμπλήρωσε δε, ότι το μυαλό της πήγαινε «σε κάποια άγνωστη κυρία που ίσως θα ήθελε κάτι να κερδίσει».

Την 10χρονη, σύμφωνα με την μητέρα, δεν την είχε πλησιάσει ποτέ κανείς όταν γυρνούσε από το σχολείο στο σπίτι και ήταν πάντα χαμογελαστή μόλις επέστρεφε.

cnn

Προηγούμενο άρθροΜάιος 2020 – Ο θερμότερος των τελευταίων 141 ετών
Επόμενο άρθροΟρθοδοξη Ακαδημία Κρήτης – Σταδιακή επαναλειτουργία της βιβλιοθήκης της