Περιφερειάρχης Κρήτης- Προσκύνημα στους Αγ. Πάντες στον Δήμο Βιάννου

Ο κ. Αρναουτάκης στην συνέχεια -στο πλαίσιο συνάντησης που είχε οργανώσει ο πρόεδρος της τοπικής Δημοτικής κοινότητας και του συνεταιρισμού Εμπάρου Γιώργος Περογιαννάκης -είχε συζήτηση με τοπικούς φορείς και πολίτες για τα ζητήματα της περιοχής, όπως τις υποδομές άρδευσης της Εμπάρου,την εφαρμογή της δακοκτονίας της περιοχής και άλλα θέματα τοπικού αλλά και ευρύτερου αναπτυξιακού ενδιαφέροντος.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες οι Βουλευτές, Μάξιμος Σενετάκης, Σωκράτης Βαρδάκης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου Κρήτης Παυλος Μπαριτάκης,ο Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Ηρακλειου Νικος Συριγωνάκης,οι Αντιπεριφερειάρχες Λάμπρος Βαμβακάς, Μανόλης Χνάρης, ο Περιφερειακός σύμβουλος-Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής σύμπραξης Σταύρος Τζεδάκης,οι Δήμαρχοι, Βιάννου Μηνας Σταυρακακης, Μινώα Πεδιάδας Μανόλης Φραγκακης, Αντιδήμαρχοι, εκπρόσωποι αγροτικών-πολιτιστικών συλλόγων, ΤΟΕΒ,και πολίτες.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας και του συνεταιρισμού Εμπάρου Γιώργος Περογιαννάκης ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη Στ. Αρναουτάκη για το ενδιαφέρον και την βοήθεια του στα τοπικά θέματα, Αυτοδιοίκησης, υποδομών, αγροτικής οικονομίας, όπως ευχαριστίες εξέφρασε και στους συνεργάτες του Περιφερειάρχη αλλά και στους άλλους θεσμικούς εκπροσώπους. Ο Περιφερειάρχης από την πλευρά του αφού ευχήθηκε για την εορτή των Αγ Πάντων,χρόνια πολλά σε όλους, ευχαρίστησε για την συνάντηση τον Πρόεδρο Γιώργο Περογιαννάκη και όλους τους συμμετέχοντες, επισημαίνοντας παράλληλα, ότι, η Περιφέρεια συνεργάζεται με τους Βουλευτές, με όλους τους φορείς της Κρήτης και είναι έμπρακτα συμπαραστάτης και αρωγός των τοπικών κοινωνιών.

Προηγούμενο άρθροΜεγάλος Περίπατος της Αθήνας: Πρεμιέρα με βόλτα στη νέα λεωφόρο Βασ. Όλγας
Επόμενο άρθροΔύο καθηγητές του Πολυτεχνείου Κρήτης στην λίστα των κορυφαίων επιστημόνων της Πληροφορικής στην Ελλάδα