Αναβάθμιση του Κρητικού Ναυστάθμου

Την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, επισκέφθηκε το Ναύσταθμο Κρήτης , όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής του ΝΚ Πλοίαρχος Ι. Σαρρηγιάννης.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του ΓΕΝ, α Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Ναύσταθμου Κρήτης, τα πλοία σε επισκευή, τις πλωτές δεξαμενές και τις υποδομές ενδιαίτησης του προσωπικού.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Αρχηγός ΓΕΝ συναντήθηκε με το Διοικητή του Κέντρου Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ), το Διοικητή του Ναυτικού Σταθμού Κρήτης (ΝΑΣΚΡΗ) καθώς και με το Διευθυντή του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης (ΝΝΚ), και ενημερώθηκε για θέματα αρμοδιότητάς τους.

Επιπλέον, πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν, ότι ο ίδιος προτείνει την αναβάθμιση του Ναυστάθμου της Κρήτης αλλα και την μετακόμιση ενός μεγάλου μέρους του Στόλου εκεί.

Κι ενώ οι τουρκικές απειλές στην ανατολική και κεντρική Μεσόγειο δεν αφήνουν κανένα περιθώριο, η συνεργασία Ελλάδας – ΗΠΑ είναι άριστη, κάτι που επιβεβαιώθηκε στην πρόσφατη επίσκεψη στην Σούδα του Αμερικανού Πρέσβη στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ.

Προηγούμενο άρθροΤον Ιανουάριο του 2021 ξεκινά η ανοικοδόμηση της Παναγίας των Παρισίων
Επόμενο άρθροΓιώργος Γεροντιδάκης: Ο Χανιώτης ηθοποιός που καθηλώνει με την ερμηνεία του σε γνωστή σειρά του ΑΝΤ1