Τα Μάταλα αναζητούν ηθοποιούς για τη νέα ταινία «Η Παραλία»

Τόσο στη μεγάλη οθόνη, όσο όμως και στις σελίδες βιβλίου μεταφέρονται τα Μάταλα του Δήμου Φαιστού, με αφορμή των εορτασμό των 50 χρόνων από το κλείσιμο των ιστορικών σπηλιών.

Η Ειρήνη Λουκάτου, που συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη από τις «Άγριες Μέλισσες» Σπύρο Μιχαλόπουλο στη μίνι σειρά του YouFly «30 δεύτερα», έρχεται να σκηνοθετήσει την «Παραλία». Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο κρητικός ηθοποιός, γνωστός και ως «Κωνσταντής», Γιάννης Κουκουράκης, καθώς και Ζαχαρούλα Βαλαβάνη με συμμετοχές σε σειρές όπως η «10η Εντολή» και μεγάλες θεατρικές παραγωγές. Στην ταινία συμμετέχουν επίσης ο γνωστός κρητικός ηθοποιός με συμμετοχή στο «Νησί» Γιάννης Πανταγιάς και η Ιωάννα Κακούρη.

Η «Παραλία» βασίζεται στο βιβλίο της Πηνελόπης Κουρτζή «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι» που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο από τις εκδόσεις «Ψυχογιός». Τόσο η ταινία, όσο και το βιβλίο πραγματεύονται μια ιστορία αγάπης κάποιο καλοκαίρι στα Μάταλα. Tα γυρίσματα της ταινίας, η οποία πραγματοποιείται με τη στήριξη του Δήμου Φαιστού και την ΜΑΤΑΛΑ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ Α.Ε, υλοποιούνται στις 27 και 28 Ιουνίου στην παραλία των Ματάλων. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων, η συγγραφέας και η σκηνοθέτης αναζητούν νέους και νέες από 18 έως και 40 ετών προκειμένου να συμμετέχουν στην ταινία.

Σημειώνεται ότι η επίσημη πρώτη της ταινίας προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί σε ειδική τελετή που θα υλοποιηθεί συμβολικά στα Μάταλα, προκειμένου να αναδειχθεί η μοναδικότητα της περιοχής.

Πληροφορίες για τη συμμετοχή στην ταινία: Μαρία Βασιλάκη – 693 69 92 453.

Προηγούμενο άρθροΗ Celestyal Cruises έβγαλε από το πρόγραμμά της το λιμάνι του Ηρακλείου
Επόμενο άρθροΣυνεδρίαση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης για την υποστήριξη των Δομών Κοινωνικής Φροντίδας