Ηράκλειο: Τεστ Παπανικολάου για όλες τις γυναίκες στο Δημοτικό Ιατρείο

Συνεχίζεται κανονικά και με όλα τα μέτρα ασφαλείας λόγω της πανδημίας COVID-19 η δωρεάν εξέταση για test Παπανικολάου που έχουν την δυνατότητα να κάνουν όλες οι γυναίκες που διαμένουν στο Δήμο Ηρακλείου, συμπεριλαμβανομένων μεταναστών και προσφύγων, στο Δημοτικό Ιατρείο – 4η ΤΟΜΥ που βρίσκεται στην οδό Υακίνθου 9, στην περιοχή Τάλως.

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, καλούνται όλες οι γυναίκες ηλικίας από 18 έως 65 ετών να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα που παρέχεται σε μόνιμη βάση και να προγραμματίσουν συγκεκριμένο ραντεβού για την εξέταση τους. Μάλιστα δίνεται πλέον η δυνατότητα και της ηλεκτρονικής καταχώρησης της αίτησης των γυναικών που ενδιαφέρονται για την συγκεκριμένη εξέταση στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.heraklion.gr/e-services/iatreio

Επίσης μπορούν πάντα να επικοινωνούν, καθημερινά από τις 09:00 το πρωί έως τις 14:00 μετά το μεσημέρι στα τηλ: 2810319670 & 2810373143 (πληρ. Νινιράκη Αριστέα -Μαία). Η εξέταση θα διενεργείται μόνο κατόπιν ραντεβού.

Προηγούμενο άρθροΞεκινούν οι αιτήσεις για τις κατασκηνώσεις
Επόμενο άρθροΤην αποκατάσταση του δημοτικού γηπέδου Γέργερης υπέγραψε ο Σταύρος Αρναουτάκης