Διανομή προϊόντων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ από το Δήμο Μαλεβιζίου

Ο Δήμος Μαλεβιζίου σε συνεργασία με τον ΔΟΚΑΠΠΑΜ ενημερώνουν τους πολίτες ότι θα διενεργηθεί διανομή προϊόντων στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ  ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2020–ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΜΙS 5029840 στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ.

Η διανομή που θα πραγματοποιηθεί θα διανέμει προϊόντα Κηπευτικά (πατάτες, πορτοκάλια, κρεμμύδια). Η διανομή θα πραγματοποιηθεί από Τετάρτη 24/6/2020 έως Πέμπτη 25/6/2020.

Στο πλαίσιο λήψης και εφαρμογής έκτακτων προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19 και λαμβάνοντας υπόψη τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και των μέτρων που έχουν ληφθεί από το Υπουργείο Υγείας στα πλαίσια προστασίας της δημόσιας υγείας, η διανομή θα πραγματοποιηθείύστερα από προγραμματισμένα οργανωμένα ραντεβού. Για τον παραπάνω λόγο:

Οι δικαιούχοι του προγράμματος δέχονται μήνυμα στο κινητό τουςαπό την υπηρεσία του Δήμου για προγραμματισμό συγκεκριμένης μέρας , ώραςκαι χώρου για την παραλαβή των προϊόντων. Ειδικότερα τα σημεία διανομής είναι:

Για την Δημοτική Ενότητα Γαζίου , το ΤΕΒΑ και το ΚΑΠΗ ΓΑΖΙΟΥ

Για την Δημοτική Ενότητα Τυλίσου , το ΚΑΠΗ ΤΥΛΙΣΟΥ

Για την Δημοτική Ενότητα Κρουσώνα , το ΚΑΠΗ ΚΡΟΥΣΩΝΑ

Αν ο δικαιούχος δεν δύναται να παραλάβει στο προγραμματισμένο ραντεβού, παρακαλείται να επικοινωνήσει στο 2810 823547 (ΚΑΠΗ ΓΑΖΙΟΥ) για τον επανακαθορισμό του ραντεβού.

Για την παραλαβή των προϊόντων του ΤΕΒΑ οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους:

Το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ όπου προκύπτει ο ΑΜΚΑ των ίδιων και των μελών της οικογένειας τους που έχουν εγκριθεί.

Τον Αριθμό Αίτησης KEA (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ)

Θερμή παράκληση επικοινωνήστε με τις υπηρεσίες μας για προγραμματισμό ραντεβού. Μην προσέρχεστε χωρίς συνεννόηση για την αποφυγή του συνωστισμού.

Η προστασία της δημόσιας υγείας είναι ευθύνη όλων μας!!!

Προηγούμενο άρθροΕπιτυχία Εθνικής Εμβέλειας για τα Αστερούσια στο Πρόγραμμα “Ανθρωπος και Βιόσφαιρα” της Unesco
Επόμενο άρθρο«Mediterranean Meetings» στο πολιτιστικό κανάλι του Δήμου Ηρακλείου στο You Tube