“Επανεκκίνηση” του Αθλητικού Ομίλου Ζαρού

Την απόφαση για ένα νέο ξεκίνημα, σε νέα βάση και με νέα δεδομένα, πήραν με συντριπτική πλειοψηφία, τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης στον Αθλητικό Όμιλο Ζαρού, την Κυριακή 28/06/2020.
Μετά από εκτενή συζήτηση , πάρθηκε η απόφαση η ομάδα του Α.Ο Ζαρού να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣ Ηρακλείου, με συγκεκριμένους στόχους και όραμα!

Συγκεκριμένα:
1. Θα δημιουργηθεί μια ομάδα με αρκετά νέα δελτία ποδοσφαιριστών από τις Ακαδημίες και θα ενεργοποιηθούν δελτία ποδοσφαιριστών από την περιοχή, τα οποία ήταν ανενεργά το τελευταίο διάστημα. Η ομάδα θα στηριχτεί κυρίως σε δικά της παιδιά με την προσθήκη ελαχίστων μεταγραφών.
2. Θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στη συντήρηση και βελτίωση των εγκαταστάσεων, τόσο για την ομάδα ανδρών όσο για τα τμήματα των Ακαδημιών, αλλά και για τον κόσμο που επιθυμεί να τις χρησιμοποιεί.
3. Πρωταρχικός στόχος της ομάδας θα είναι η δημιουργία ενός ποδοσφαιρικού συνόλου, που θα απαρτίζεται από ένα αξιόλογο και καταρτισμένο προπονητικό τιμ και φυσικά από αξιόλογους ανθρώπους-ποδοσφαιριστές. Μέσα από αυτήν την πρωτοβουλία, θα δοθεί η ευκαιρία ανάδειξης των όποιων νέων ταλέντων και η παραγωγή ποιοτικού και ανταγωνιστικού ποδοσφαίρου.
“Αρχίζουμε με σύνθημά μας την «επανεκκίνηση», αναφέρουν στην προσωπική τους σελίδα στο Facebook για να συνεχίσουν λέγοντας:
Χωρίς μεγάλα λόγια, με εργατικότητα και υπομονή , θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε σε βάθος χρόνου μια ομάδα με νέα φιλοσοφία, που δεν σβήνει και δεν ξεχνάει την ιστορία της ομάδας και όσων την υπηρέτησαν.
Καλούμε την τοπική κοινωνία, το φίλαθλο κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου , αλλά και όλους όσους το επιθυμούν, να στηρίξουν την προσπάθειά μας και να είναι μαζί μας σε αυτό το βήμα!
Για τα νέα παιδιά, για τον αθλητισμό, για την ομάδα μας!
Με εκτίμηση:

Ζωγραφάκης Θέμης, Σαριδάκης Βαγγέλης, Αλπαντάκης Γιάννης, Ζαχαριουδάκης Γιώργης, Καλπουτζάκης Στέλιος, Καπετανάκης Αντώνης, Παπαδοβασιλάκης Δημήτρης, Σαριδάκης Πελόπίδας, Σταματάκης Βαγγέλης, Ζαχαριουδάκης Στέφανος, Παπαδογιαννάκης Μάρκος, Πετράκης Μιχάλης, Λεμονάκης Αντώνης τ. Νικ, Μανασσάκης Αντώνης, Λεμονομιχελάκης Μιχάλης, Μανιουδάκης Νικος τ. Αριστ. Χουστουλάκης Άρης, Σαριδάκης Θεοδόσης
• Στο αμέσως επόμενο διάστημα , θα πραγματοποιηθεί η σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και θα μοιραστούν αρμοδιότητες.”

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση στην Αντιπεριφέρεια Χανίων για υπηρεσιακά θέματα
Επόμενο άρθροInfluencer έκλεψε 350 εκατ. λίρες από followers: Έκανε χλιδάτες διακοπές στη Σαντορίνη