Μπάλος: Ένα εκπληκτικό βίντεο από την ομάδα “Argonauts” & την υποστήριξη της νεολαίας Κισσάμου

Ένα μοναδικό βίντεο της ξακουστής και υπέροχης παραλίας του Μπάλου, με στόχο την προβολή του εκπληκτικού αυτού προορισμού, παρουσιάζει η ομάδα “Argonauts” με την υποστήριξη της νεολαίας Κισσάμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μια πρωτότυπη ιδέα με την υποστήριξη της Νεολαίας Κισσάμου πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες στην λιμνοθάλασσα του Μπάλου, μια από τις καλύτερες και πιο ξακουστές παραλίες του κόσμου, η οποία βρίσκεται στην Κίσσαμο Χανίων.
Η ομάδα “Argonauts” με στόχο την προβολή και διαφήμιση του τόπου επένδυσαν στο μαγευτικό θέαμα σε συνδυασμό με τους ξεχωριστούς ήχους του μουσικού παραγωγού και DJ, Nicholas Vibes και του Dj George Violakis και απαθανάτισαν μια μοναδική μουσική παράσταση με σήμα κατατεθέν το υπέροχο ηλιοβασίλεμα.
Ένα μουσικό ταξίδι διάρκειας μιας ώρας με θέα την λιμνοθάλασσα του Μπάλου, στην Κίσσαμο Χανίων, με την άσπρη άμμο και τα έντονα γαλαζοπράσινα και τυρκουάζ νερά.
Η ιδέα αυτή θα πραγματοποιηθεί και σε άλλα σημεία του Δήμου Κισσάμου και η ίδια η ομάδα καλεί και άλλους φορείς να προωθήσουν με αυτόν τον τρόπο κάθε ξακουστό σημείο της Ελλάδας.Η πρεμιέρα του βίντεο πραγματοποιήθηκε στις 22.07, στις 20:00»

Προηγούμενο άρθροΔήμος Ρεθύμνης – Ο Δήμος με το πληρέστερο σύνολο ηλεκτρονικών υπηρεσιών στην χώρα μας
Επόμενο άρθροΤι συμβολίζει η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί;