Μια επιστολή αγάπης για την Ελλάδα -Filming Trip της Bettany Hudges

Η δημοφιλής και πολυβραβευμένη Βρετανή ιστορικός, συγγραφέας και τηλεοπτική και ραδιοφωνική προαγωγός Bettany Hudges, έρχεται στην Ελλάδα, επικεφαλής τηλεοπτικού συνεργείου, προκειμένου να υλοποιήσει το νέο της τηλεοπτικό project, που είναι αφιερωμένο στην χώρα μας, με την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Πρόκειται για μια τηλεοπτική εκπομπή διάρκειας 60 λεπτών, που φέρει τον τίτλο “ Wonders of Greece”, καθώς και για τρία επεισόδια 22 λεπτών έκαστο, για τη μετέπειτα διεθνή διανομή τους. Όπως αναφέρουν οι συντελεστές του προγράμματος, ολόκληρη η ταινία θα είναι μια επιστολή αγάπης για την Ελλάδα.
Τα γυρίσματα του “ Wonders of Greece” προγραμματίζονται για το τέλος Σεπτεμβρίου 2020, σε:
-Πελοπόννησο (Ολυμπία, Ναύπλιο, Μονεμβασιά, Σπάρτη, Μυστρά, Επίδαυρο),
-Αθήνα (Ακρόπολη και Αρχαία Αγορά),
-Δελφούς, ενώ από την Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Εξωτερικού Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας που είχε την πρωτοβουλία, καταβάλλεται προσπάθεια να συμπεριληφθεί και η Πέλλα, εφόσον το επιτρέψει ο προϋπολογισμός της εταιρείας.
Κάθε πλάνο της εκπομπής θα είναι μια οπτική και λεκτική προβολή της Ελλάδας, του πολιτισμού και των τοπίων της, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία όσο και παγκοσμίως.

Το πρόγραμμα, αρχικά θα προβληθεί στο Channel 5, το Channel 4 και το ITV, ενώ εξετάζεται η προβολή του και στο BBC 4, μεταξύ Χριστουγέννων 2020 και Ιανουαρίου 2021, περίοδοι, που στο Ην. Βασίλειο θεωρούνται ιδανικές για προκρατήσεις διακοπών της επόμενης χρονιάς.
Παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα υλοποίησης προωθητικής καμπάνιας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ταινίας και σύνδεσή τους με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Ε.Ο.Τ., καθώς και αξιοποίηση του προωθητικού υλικού της εκπομπής (τρέιλερ, πλάνα, φωτογραφίες, καρτ ποστάλ σε ηλεκτρονική μορφή) για προωθητικές ενέργειες του Ε.Ο.Τ.

Προηγούμενο άρθροΜοναδικό βίντεο αποτυπώνει κομήτη που περνά πάνω από το Μπάλο
Επόμενο άρθροΣτο Λιμενικό Σώμα το τρίτο νεότευκτο περιπολικό σκάφος, δωρεά της «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ»