Ρέθυμνο: Αποτελέσματα ΕΣΠΑ για τους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς σχολικού έτους 2020-21

Αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για τις εγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, για το σχολικό έτος 2020-21 χθες Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020, στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ρεθύμνου (rethymno.gr).
Σύμφωνα με την σχετική ΚΥΑ (71383/8-7-20) και την πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ, για φέτος από το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» (VOUCHER 2020-21), θα καλυφθεί κατ΄ αρχήν μόνο το 70% της δυναμικότητας της κάθε οργανική μονάδας.

Το υπόλοιπο ποσοστό θα συμπληρωθεί από το «Πρόγραμμα Προπαιδείας» που αναφέρεται στους δημοσίους υπαλλήλους καθώς και τους επιλαχόντες του ΕΣΠΑ από το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής».
Μετά την ανάρτηση των αποτελεσμάτων, λοιπόν, παρακαλούνται οι γονείς να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον Παιδικό Σταθμό που θα φιλοξενηθεί το παιδί τους προκειμένου να ενημερωθούν και να έχουν μια πρώτη γνωριμία.
Με την ευκαιρία επισημαίνεται ότι εκτός από τον προγραμματισμένο σχολαστικό καθαρισμό θα γίνει, για προληπτικούς λόγους, και απολύμανση σε όλους τους δημοτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση για μέτρα περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας
Επόμενο άρθροΣύσκεψη στη Περιφέρεια για τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης της 77ης επετείου από το Ολοκαύτωμα της Βιάννου