Αυτοψία Παπαδογιάννη στο Δρόμο Ηράκλειο – Μεσσαρά

Αυτοψία σε ένα από τα μεγαλύτερά οδικά έργα που εκτελούνται στην Κρήτη, συνολικού προϋπολογισμού άνω των 150 εκ. ευρώ, από την Αγία Βαρβάρα προς Μοίρες και Μεσαρά, του κάθετου άξονα Ηράκλειο – Μοίρες, πραγματοποίησε την Τετάρτη 2/9/2020, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Με αφορμή την έγκριση πίστωσης συνολικού ύψους 1.233.000 ευρώ από το πρόγραμμα Εθνικών Πόρων του Υπουργείου Υποδομών, ο κ. Παπαδογιάννης συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Συγκοινωνιακών Έργων του Ο.Α.Κ, κ. Γιώργο Αγαπάκη, αλλά και με την παρουσία του ανάδοχου του έργου, επιθεώρησε τα τμήματα στα οποία θα εκτελεστούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και πριν την έναρξη της χειμερινής περιόδου, οι απαραίτητες εργασίες, προκειμένου να διασφαλιστεί η ευστάθεια του υφιστάμενου δρόμου, ενόψει του χειμώνα.

«Αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για τον Ο.Α.Κ. η διασφάλιση της ομαλής ροής των διερχόμενων οχημάτων και οδηγών, στο συγκεκριμένο τμήμα που χρίζει άμεσων δικών μας παρεμβάσεων. Η έγκριση της πίστωσης, μας δίνει στην παρούσα στιγμή αυτή την δυνατότητα και για το λόγο αυτό, βρεθήκαμε σήμερα στο σημείο, μαζί με τον ανάδοχο του έργου, με στόχο να υπάρξει ο καλύτερος δυνατός συντονισμός, έτσι ώστε έγκαιρα οι παρεμβάσεις να ολοκληρωθούν και το τμήμα να καταστεί ασφαλές. Σε δεύτερο χρόνο, θα ακολουθήσει η οριστική διαμόρφωση, για την οποία έχει ζητηθεί επιπλέον χρηματοδότηση συνολικού ύψους, 30 εκ. ευρώ», ανέφερε μετά το πέρας της αυτοψίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος του «οργανισμού», κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Προηγούμενο άρθροΤα Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης σε δομές φιλοξενίας σε όλη την Κρήτη!
Επόμενο άρθροΕγκρίθηκε η χρηματοδότηση για την υπογειοποίηση κάδων στον Δήμο Ηρακλείου