Τα Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης σε δομές φιλοξενίας σε όλη την Κρήτη!

Τα s/m Χαλκιαδάκης σε συνεργασία με την εταιρεία Unilever διέθεσαν, πριν λίγες ημέρες, καθαριστικά και είδη πρώτης ανάγκης σε δομές που φιλοξενούν παιδιά σε όλη την Κρήτη!
Συγκεκριμένα, παραδώσαμε προϊόντα στην Ιερά Μονή Παναγίας Καλυβιανής στις Μοίρες, το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Λασιθίου (Παιδόπολη) στη Νεάπολη, τη Στέγη Ανηλίκων Ηρακλείου στον Μασταμπά και το Κέντρο Προστασίας Παιδιού Ηρακλείου στον Πόρο.

Οι ανάγκες κατά την περίοδο της πανδημίας έχουν αυξηθεί. Γι’ αυτό τον λόγο, είμαστε πάντα δίπλα σε όσους μας χρειάζονται, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο, και θα συνεχίσουμε μαζί με τους προμηθευτές μας, ενωμένοι σε στοχευμένες ενέργειες αλληλεγγύης!

Super market Χαλκιαδάκης & Unilever

Μαζί με τους προμηθευτές μας εκεί που υπάρχει ανάγκη!Τα s/m Χαλκιαδάκης σε συνεργασία με την εταιρεία Unilever διέθεσαν, πριν λίγες ημέρες, καθαριστικά και είδη πρώτης ανάγκης σε δομές που φιλοξενούν παιδιά σε όλη την Κρήτη! Συγκεκριμένα, παραδώσαμε προϊόντα στην Ιερά Μονή Παναγίας Καλυβιανής στις Μοίρες, το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Λασιθίου (Παιδόπολη) στη Νεάπολη, τη Στέγη Ανηλίκων Ηρακλείου στον Μασταμπά και το Κέντρο Προστασίας Παιδιού Ηρακλείου στον Πόρο.Οι ανάγκες κατά την περίοδο της πανδημίας έχουν αυξηθεί. Γι' αυτό τον λόγο, είμαστε πάντα δίπλα σε όσους μας χρειάζονται, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο, και θα συνεχίσουμε μαζί με τους προμηθευτές μας, ενωμένοι σε στοχευμένες ενέργειες αλληλεγγύης!👉 Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τη συγκεκριμένη ανάρτηση, είναι προγενέστερες των έκτακτων περιοριστικών μέτρων που έχουν εφαρμοστεί στην Π.Ε. Ηρακλείου.

Gepostet von Super Market Χαλκιαδάκης am Mittwoch, 2. September 2020

* Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τη συγκεκριμένη ανάρτηση, είναι προγενέστερες των έκτακτων περιοριστικών μέτρων που έχουν εφαρμοστεί στην Π.Ε. Ηρακλείου.

Προηγούμενο άρθροΔύο συσκέψεις στην 7η ΥΠΕ παρουσία του Προέδρου του ΕΟΔΥ
Επόμενο άρθροΑυτοψία Παπαδογιάννη στο Δρόμο Ηράκλειο – Μεσσαρά