«Αθλητική συνάντηση Ζίου Ζίτσου – Σωματική και πνευματική σταδιακή επιστροφή στην προπονητική και αγωνιστική δραστηριότητα»

ΡΕΘΥΜΝΟ 10, 11, 12 Σεπτεμβρίου 2020

Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης θα πραγματοποιηθεί η αθλητική εκδήλωση με τίτλο: « Αθλητική συνάντηση Ζίου Ζίτσου – Σωματική και πνευματική σταδιακή επιστροφή στην προπονητική και αγωνιστική δραστηριότητα», το τριήμερο 10, 11, 12 Σεπτεμβρίου 2020 στο Ρέθυμνο.
Η εκδήλωση θα διεξαχθεί με την συμμετοχή αθλητών Εθνικής Ομάδας και αθλητών-τριων αγωνιστικού και προαγωνιστικού επιπέδου, εκπαιδευτών και ειδικών ψυχολόγων, γυμναστών και διατροφολόγων.

Οι δράσεις θεωρητικού και πρακτικού περιεχομένου θα διεξαχθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αθλητικού Συλλόγου Μαχητικών Τεχνών Ρεθύμνου και της Ακαδημίας Μαχητικών Τεχνών Ρεθύμνου και θα είναι προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του υγειονομικού πρωτοκόλλου της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας για τα αθλήματα του Ζίου Ζίτσου και του παγκρατίου.
Τα γκρουπ των συμμετεχόντων θα είναι ολιγομελή και θα έχουν περιορισμένη χρονική διάρκεια.
Πρόκειται για μια εκδήλωση που αποσκοπεί στην ψυχολογική, πνευματική και σωματική προετοιμασία έμπειρων και διακριθέντων αθλητών-τριών με στόχο την δημιουργία ιδανικών συνθηκών επανόδου τους στις προπονητικές και αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

Προηγούμενο άρθροΜαλεβίζι: Επικοινωνία με τη Συμπαραστάτη του Δημότη
Επόμενο άρθροRETHYMNO FUTSAL TOURNAMENT 2020