Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία του Δήμου Μαλεβιζίου

Επί ποδός το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑΜ

Σε πλήρη ετοιμότητα έχει τεθεί ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας του Δήμου Μαλεβιζίου έπειτα από την προειδοποίηση για πιθανά έντονα καιρικά φαινόμενα και στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου, στο πλαίσιο έλευσης του κύματος κακοκαιρίας «Ιανός». Το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μαλεβιζίου βρίσκεται σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα για όποιες ανάγκες τυχόν προκύψουν.

Υπό το συντονισμό του αρμόδιου Αντιδημάρχου Γιώργου Πετούση ο μηχανισμός του Δήμου βρίσκεται σε επιφυλακή, με τα μηχανήματα έργου -δημόσια και ιδιωτικά- να βρίσκονται στη διάθεση της πολιτικής προστασίας. Προκειμένου να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα συνεχής είναι η συνεργασία της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μαλεβιζίου και έχει διασφαλιστεί η ετοιμότητα των αγωγών ομβρίων για την ομαλή δίοδο των υδάτων.
Παράλληλα, η ΔΕΥΑΜ η υπό το συντονισμό του Προέδρου Τάσου Λιαδάκη και του Αντιπροέδρου Γιάννη Βάμβουκα προχώρησε σε ενδελεχή έλεγχο και καθαρισμό φρεατίων για τη σωστή απορροή των ομβρίων υδάτων. Τέλος, σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου το προσωπικό και τα τεχνικά συνεργεία της ΔΕΥΑΜ θα βρίσκονται σε επιφυλακή με μέριμνα του Αντιπροέδρου Γιάννη Βάμβουκα.

Προηγούμενο άρθροΔωρεάν έλεγχος μνήμης από την Κοινωνική Υπηρεσία ΔΡ και την Εταιρεία Αλτσχάιμερ Ρεθύμνου
Επόμενο άρθροΤο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου ανακοινώνει έντονα καιρικά φαινόμενα