Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου ανακοινώνει έντονα καιρικά φαινόμενα

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου ανακοινώνει ότι σύμφωνα με πρόγνωση καιρού και αναγγελία θυελλωδών ανέμων από την Ε.Μ.Υ. πρόκειται να επικρατήσουν επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και ως εκ τούτου:

Καλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες ελλιμενιζόμενων μικρών σκαφών στην περιοχή μας να αποφύγουν τη δραστηριοποίησή τους κατά τον χρόνο ισχύος του δελτίου και να λάβουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης και αγκυροβολίας προς εξασφάλιση της ασφάλειας των σκαφών τους.
Ορμούντα επαγγελματικά αλιευτικά σκάφη καθώς και ιδιωτικά μικρά σκάφη να αποφύγουν δραστηριοποίηση κατά τον χρόνο ισχύος δελτίου καιρικών φαινομένων.
Ρυμουλκά, ναυαγοσωστικά, αλιευτικά και εθελοντικές ομάδες καλούνται να βρίσκονται σε άμεση ετοιμότητα για παροχή συνδρομής σε περίπτωση που απαιτηθεί.
Τέλος γνωρίζεται ότι το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου έχει θέσει σε ετοιμότητα όλο το προσωπικό και τα διατιθέμενα πλωτά και χερσαία μέσα προς αντιμετώπιση περιστατικών παροχής βοήθειας σε τυχόν κινδυνεύονται πλοία, μικρά σκάφη και πρόσωπα.

Προηγούμενο άρθροΣε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία του Δήμου Μαλεβιζίου
Επόμενο άρθροΈκθεση Ψηφιδωτών έργων με τίτλο “Ψηφιδογραφίες” από τον Σύλλογο Μικρασιατών Κρήτης “Ο Άγιος Πολύκαρπος”