Πάσχα στην Κρήτη: Αρνιά και γνήσια κρητικά προϊόντα μόνο στα Σ/Μ Χαλκιαδάκης

Για μια ακόμα φορά, το Πάσχα στην Κρήτη είναι συνδεδεμένο με τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης! Μόνο που φέτος, λόγω των ειδικών συνθηκών που οδήγησαν σε περιορισμένη παραγωγή ντόπιων αμνοεριφίων, στα Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης φροντίζουν και επιλέγουν έγκαιρα το αρνάκι και το κατσικάκι που θέλουμε για το Πασχαλινό μας τραπέζι. Παραγγέλνουμε νωρίς, ψωνίζουμε με ασφάλεια και εμπιστευόμαστε τα σούπερ μάρκετ της μεγάλης Κρητικής εταιρίας Χαλκιαδάκης Α.Ε., που παρά τις ιδιαιτερότητες, έχει φροντίσει να μπορούν οι καταναλωτές να επιλέξουν τα καλύτερα Κρητικά προϊόντα και μάλιστα με απίστευτες προσφορές και πλούσια δώρα με κάθε τους αγορά.

Στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης σας περιμένουν αρνιά και κατσίκια του τόπου μας

Αναζητώντας σε όλη την Κρήτη τους καλύτερους παραγωγούς τα Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης διάλεξαν τα πιο εκλεκτά αρνιά και κατσίκια του τόπου μας, το καθένα με την δική του ταυτότητα παραγωγού, για να ξέρετε τι αγοράζετε, όπως για παράδειγμα το ποιος είναι ο κτηνοτρόφος και ποιο είναι το μέρος γέννησης και εκτροφής του ζώου. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παραγγείλετε έγκαιρα ό,τι θέλετε, είτε από το σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης της γειτονιάς σας είτε μέσα από το https://eshop.xalkiadakis.gr/ , να επιλέξτε την υπηρεσία delivery ή παραλαβής από το σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης και… καλή σας όρεξη!

Δωροεπιταγές και δώρα για όλους, χωρίς κλήρωση, συνολικής αξίας 160.000 ευρώ!

Όπως κάθε Πάσχα, έτσι και φέτος, στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης σας περιμένουν πολλά δώρα και δωροεπιταγές. Από την Κυριακή 25 Απριλίου και μέχρι το Μεγάλο Σάββατο 1 Μαΐου, με αγορές αξίας από 50 έως 100 € σε μια απόδειξη, παίρνετε δώρο δυο εξάδες ανθρακούχο νερό Ζαρός. Ενώ με κάθε 100 € αγορών σε μια απόδειξη, παίρνετε ένα κουπόνι δώρου που αντιστοιχεί σε δωροεπιταγή αξίας 10€ , ή αν είστε τυχερός αξίας 50€ ή και 100 € αλλά και σε μοναδικά δώρα, όπως drone, ψησταριά, smartwatch, σκούπα ρομπότ, ηλεκτρικό πατίνι, τηλεόραση Samsung, ατμοκαθαριστή,κ.α. Γιατί όλοι κερδίζουν από τις δωροεπιταγές των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης!

Μπορεί αυτό το Πάσχα να μην είναι όπως ακριβώς το επιθυμούσαμε. Να μην είναι όπως έχουμε συνηθίσει, όπως έχουμε μάθει να το ζούμε στον τόπο μας. Ας φροντίσουμε όμως να μην λείψει το χαμόγελο από κανένα τραπέζι και του χρόνου, να είμαστε όλοι γεροί και δυνατοί για να ξεφαντώσουμε με τον δικό μας, μοναδικό Κρητικό τρόπο!

Μπορείτε να δείτε όλες τις Πασχαλινές προσφορές των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, ακολουθώντας το σύνδεσμο https://www.xalkiadakis.gr/el/fylladio .

Προηγούμενο άρθροΗ πιο λευκή μπογιά που υπήρξε ποτέ μπορεί να εξαλείψει την ανάγκη του κλιματιστικού
Επόμενο άρθροΗ πρώτη υπέρ-πανσέληνος του 2021