Η Μέγκαν Τρέινορ δωρίζει 100.000 δολάρια στο Childhood Cancer Foundation

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε πιο νωρίς φέτος για την χορεύτρια Τζότζο Σίουα (JoJo Siwa) και το Childhood Cancer Foundation.

Παρουσιάζοντας ως φιλοξενούμενη οικοδέσποινα το «The Ellen DeGeneres Show» κατάφερε να έχει μία από τις μεγαλύτερες δωρεές για το ίδρυμά της από τη φίλη της τραγουδίστρια Μέγκαν Τρέινορ (Meghan Trainor).

«Παρακολουθώ την εκπομπή σου κάθε μέρα, αλλά παρακολούθησα το επεισόδιο όπου μιλάς για το Ίδρυμα JoJo Siwa Childhood Cancer Foundation και σε λατρεύω. Έχω γνωρίσει πολλούς θαυμαστές που το περνούν αυτό με τα μέλη της οικογένειάς τους. Είναι πολύ δύσκολο, και γι’ αυτό, σε εκτιμώ τόσο πολύ γι αυτό που κάνεις, και είμαι πολύ περήφανη για σένα και σε λατρεύω και θα ήθελα να κάνω μία δωρεά», είπε η Μέγκαν.

Στη συνέχεια, παρουσίασε στη Σίουα μια τεράστια επιταγή ύψους 100.000 δολαρίων, που έκανε τη νεαρή χορεύτρια να βάλει τα κλάματα. «Δεν κλαίω, το ορκίζομαι», είπε.

«Έχουν περάσει 12 ώρες από τότε που έκλαψα, αλλά αυτό σημαίνει τόσα πολλά. Ευχαριστώ! Αυτό θα βοηθήσει τόσα πολλά παιδιά. Δεν είχα ιδέα γι ‘αυτό, είμαι τόσο ξαφνιασμένη. Αυτή είναι η μεγαλύτερη δωρεά που είχαμε μέχρι τώρα στη φιλανθρωπική οργάνωση» συνέχισε η Σίουα.

Προηγούμενο άρθροΠώς να απαλλαγείτε από το τοπικό πάχος μετά τις γιορτές
Επόμενο άρθροΑράδαινα: Το ερημωμένο χωριό των Σφακίων χτισμένο στο χείλος του γκρεμού