ΟΑΚ: Υπογραφή σύμβασης εργασιών στο φράγμα Βαλσαμιώτη

Ξεκινούν οι «τομές» για τον καθορισμό των εργασιών στεγάνωσης του Φράγματος Βαλσαμιώτη

Η σύμβαση που αφορά το έργο «Γεωτρήσεις και Δοκιμές Εισπίεσης για τον καθορισμό των εργασιών στεγάνωσης του Φράγματος Βαλσαμιώτη» υπογράφηκε την Παρασκευή 07/01/2022 στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, στην Αγυιά Χανίων.

Την σύμβαση μεταξύ του Ο.Α.Κ.Α.Ε. και της εταιρίας «ΤΟΞΟ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», υπέγραψαν ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης και ο νόμιμος εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρίας κ. Χαράλαμπος Παντελάκης.

Το έργο θα εκτελεστεί σε πέντε (5) μήνες και η χρηματοδότηση του, γίνεται από ιδίους πόρους του Ο.Α.Κ.

Πρόκειται για ένα απολύτως σημαντικό πρώτο – απαραίτητο βήμα, προκειμένου με επιστημονικό τρόπο, μέσω των τομών στις οποίες θα προχωρήσουμε, να εντοπίσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν στην εγκατάσταση του Φράγματος Βαλσαμιώτη για να δρομολογήσουμε στη συνέχεια τις απαραίτητες παρεμβάσεις που θα γίνουν. Στον Ο.Α.Κ. εργαζόμαστε συστηματικά, ώστε το πολύ σημαντικό αυτό έργο υποδομής των Χανίων, το οποίο, ως διοίκηση, θέσαμε σε μεγάλη προτεραιότητα, να μπορέσει το συντομότερο δυνατό, με αποτελεσματικό τρόπο, να εξυπηρετήσει τους κατασκευαστικούς του σκοπούς“, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Οι Δοκιμές Εισπίεσης θα μας δώσουν την δυνατότητα να δούμε πόσο και που, μπορούμε να παρέμβουμε. Στόχος μας είναι από τις παρεμβάσεις που θα γίνουν στην συνέχεια, να γεμίσουμε ξανά το Φράγμα και αυτό να λειτουργεί πλέον με ασφάλεια“, υπογράμμισε από την δική του πλευρά ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υδραυλικών Έργων του Ο.Α.Κ. κ. Μάρκος Πατρελάκης.

Προηγούμενο άρθροΤο μέλλον της Ευρώπης
Επόμενο άρθροΚοινή ανακοίνωση 13 αθλητικών σωματείων της περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνου