Ηράκλειο: Μαθήματα υπολογιστών με πιστοποίηση – 5 ενότητες

Νέο κύκλο μαθημάτων Υπολογιστών για την απόκτηση πιστοποίησης που αναγνωρίζει ο ΑΣΕΠ και το Ελληνικό Δημόσιο στις 5 ενότητες (word-excel-windows-internet-powerpoint) διοργανώνει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. Το πρόγραμμα προσφέρει:

· Πρακτική εξάσκηση με ένα H/Y ανά μαθητή

· Ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή

· Καταξιωμένους εισηγητές με μεγάλη εμπειρία

· 70 ώρες εξάσκησης σε αίθουσα υπολογιστών

· Δυνατότητα κατ’ ιδίαν εξάσκησης και επιπλέον χρήσης των υπολογιστών

· Χαμηλά δίδακτρα εξέτασης που περιλαμβάνονται στην τιμή

· Αναγνωρισμένη πιστοποίηση από τον ΑΣΕΠ, το Ελληνικό Δημόσιο και την Ευρωπαϊκή Ένωση

· Εγγυημένη επιτυχία που αγγίζει το 100%

· Ένα βασικό εφόδιο για την αγορά εργασίας

Ενότητες σεμιναρίου:

· Χρήση υπολογιστή – windows

· Χρήση internet και outlook

· Word

· Excel

· PowerPoint

Χρόνος Διεξαγωγής: Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από 24/01/2022 έως 02/03/2022 ώρες υλοποίησης 17:00-22:00. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!!

Το σεμινάριο μπορεί να υλοποιηθεί μέσω ΛΑΕΚ 0,06.

Κόστος προγράμματος: 250€ ανά συμμετοχή. Στην τιμή περιλαμβάνετε το κόστος των εξετάσεων, της ενδεχόμενης επανεξέτασης και της πιστοποίησης σε όλες τις ενότητες.

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.

Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν στις πέντε ενότητες γνώσεων ηλεκτρονικών υπολογιστών, αποκτώντας δεξιότητες απαραίτητες στην καθημερινότητά τους και θα προετοιμαστούν κατάλληλα ώστε να επιτύχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης, οι οποίες διεξάγονται σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποίησης i-skills.

Οι επιτυχόντες των εξετάσεων θα λάβουν πιστοποίηση, η οποία μοριοδοτείται στον ΑΣΕΠ και στις αξιολογήσεις δημόσιων και ιδιωτικών φορέων.

Εισηγητές:

Νικόλαος Κούνουπας: σπούδασε Εφαρμοσμένη Πληροφορική και πολυμέσα στο ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ. Έχει μετεκπαιδευτεί σε θέματα εκπαιδευτικών τεχνολογιών σε σχέση με τα web 2.0 εργαλεία στην εκπαίδευση με πλήθος επιμορφώσεων. Εργάζεται ως εκπαιδευτής ενήλικων στον θεματικό άξονα της πληροφορικής και ως καθηγητής Πληροφορικής στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευσης από το 2006. Έχει διατελέσει εισηγητής στους θεματικούς τομείς των Νέων τεχνολογιών στην Εκπαίδευση και των Web 2.0 εργαλείων σε φορείς εκπαίδευσης ενήλικων καθώς ως εισηγητής σε συνέδρια. Είναι εν ενεργεία μεταπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Εκπαίδευση Ενήλικων του ΕΑΠ. Συνεργάζεται με το ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ σε θέματα σχεδιασμού προγραμμάτων για την Εκπαίδευση Ενήλικων.

Γιάννης Λιναρδάκης: Απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης, εργαζόμενος ως προγραμματιστής έχει αναπτύξει αρκετά project και software, επίσης έχει ασχοληθεί με το e-promotion και αυτή τη στιγμή εργάζεται ως τεχνικός υπεύθυνος στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Πληροφορίες: ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – Κορωναίου 9, τηλ. 2810-302735 & 302730,[email protected] από 08:00 έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr.

Προηγούμενο άρθροΝέος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης κ.κ. Ευγένιος
Επόμενο άρθροΠροώθηση κρητικής σταφίδας στα σχολεία του δήμου Χερσονήσου