Τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη τίμησε ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Κρήτης

Τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη τίμησε ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων στη διάρκεια της 34ης εκδήλωσης απονομής των βραβείων «Γιώργος Δασκαλάκης», τα οποία δίνονται σε διακριθέντες εργαζόμενους και σε πρόσωπα που στήριξαν τον τουρισμό.

Την τιμητική διάκριση παρέδωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Σφακιανάκης ευχαριστώντας τον Περιφερειάρχη Κρήτης για την προσφορά του στον τουρισμό και στο σύλλογο. Μεταξύ άλλων ο κ. Σφακιανάκης αναφέρθηκε στις δράσεις στήριξης και ανάπτυξης του τουριστικού τομέα της Κρήτης και της σύνδεσής του με τον αγροδιατροφικό τομέα. Την στήριξή του Περιφερειάρχη στο θεσμό Μέρες Εργασίας, την δημιουργία πλατφόρμας για το σκοπό αυτό, τη νέα ιστοσελίδα του συλλόγου των Διευθυντών ξενοδοχείων Κρήτης. Αλλά και τον θεσμό της επιμόρφωσης εργαζομένων στην περίοδο της πανδημίας σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Κρήτης που αφορούσε περισσότερους από 100.000 εργαζόμενους στον τουρισμό.

Ευχαριστώντας για την τιμητική διάκριση, ο Σταύρος Αρναουτάκης ανακοίνωσε πως η Περιφέρεια Κρήτης θα συνεχίσει να στηρίζει τον τουρισμό υιοθετώντας και την πρόταση για επιμόρφωση των Διευθυντών Ξενοδοχείων σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια. Ο Σταύρος Αρναουτάκης αναφέρθηκε στις μεγάλες επενδύσεις και τις θετικές προοπτικές που υπάρχουν για τον τουρισμό τα επόμενα χρόνια στην Κρήτη, σημειώνοντας πως υπάρχει ενδιαφέρον για νέες τουριστικές υποδομές που φτάνει τα δύο δις ευρώ. Παράλληλα, ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους για την προσφορά τους, τη Διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου για την τιμή και τόνισε πως αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια η στήριξη του τουρισμού, καλώντας για την τιμητική απονομή τον παριστάμενο Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Κυριάκο Κώτσογλου.

Ακολούθησε η παράδοση των τιμητικών διπλωμάτων στους διακριθέντες εργαζόμενους στον τουρισμό σε ξενοδοχεία της Κρήτης.

Προηγούμενο άρθρο«2ος Ροδάνθειος Δρόμος 2022» με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης
Επόμενο άρθροΕπισκέψεις σχολείων στα Δημοτικά Αθλητικά Κέντρα για την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού