Ημερίδα στο Πα.Γ.Ν.Η με θέμα: “Επίκαιρα ζητήματα δημοσίων συμβάσεων στα νοσοκομεία του ΕΣΥ”

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (Πα.Γ.Ν.Η.), διοργανώνει ημερίδα με θέμα: « ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ στα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ του ΕΣΥ».

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου (Λ. Νικολάου Πλαστήρα & Ρωμανού), κατά τις ώρες 09:00 π.μ. – 16:00 μ.μ..

Απευθύνεται σε διοικητικά υπεύθυνους, στελέχη και εργαζόμενους των νοσοκομείων της Κρήτης και είναι ανοιχτή σε φορείς του Δημόσιου Τομέα.

Η εκδήλωση έχει σκοπό να αποτελέσει αρχή πολυεπίπεδης συνάντησης όλων όσων δραστηριοποιούνται στον τομέα των Δημοσίων Συμβάσεων στα νοσοκομεία του ΕΣΥ στην Κρήτη.

Στοχεύει στη διαφάνεια και τη χρηστή Διοίκηση των Νοσοκομείων, φέρνοντας κοντά κι όχι απέναντι Αναθέτουσες αρχές, Διοικητές, Οικονομικές Διευθύνσεις Νοσοκομείων και στελέχη τους, εφαρμοστές του Δικαίου, νομικούς συμβούλους και μέλη των Ανεξάρτητων Αρχών.

Οι εισηγήσεις των διακεκριμένων ομιλητών, αλλά κυρίως ο διάλογος που θα αναπτυχθεί και τα συμπεράσματα που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της ημερίδας αναμένεται να συμβάλλουν:

  • στην διαχείριση κρίσιμων διαχρονικών και επίκαιρων ζητημάτων κατά την εφαρμογή  των Δημοσίων Συμβάσεων,
  • στην καλύτερη κατανόηση πρακτικών επίλυσης τους και βελτιστοποίησης των διαγωνιστικών διαδικασιών
  • την επιτάχυνση των διαδικασιών ελέγχου,
  • την μείωση του διοικητικού βάρους των υπηρεσιών των νοσοκομείων
  • την διασφάλιση της Διαφάνειας στις διαδικασίες και εύρυθμης λειτουργίας των Νοσοκομείων.
Προηγούμενο άρθροΣτην Νάπολη Ιταλίας επισφραγίστηκε η ολοκλήρωση αδελφοποίησης του Λιμένος Ηρακλείου Κρήτης και του Τerminal Νάπολης Ιταλίας
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση για ΚΕΠ Οδού Πλαστήρα