Την Αγιοβασιλόπιττα του Ιδρύματος Αγία Σοφία ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης Κυδωνίας και Αποκορώνου

Το Κοινωφελές Ίδρυμα “ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ” και ο Σύλλογος Φίλων του Ιδρύματος διοργάνωσαν εκδήλωση για την κοπή της Αγιοβασιλόπιττας, το βράδυ του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου έ.ε. στο κέντρο “ΡΙΖΙΤΙΚΟ” στον Τζιτζιφέ Αποκορώνου, για την οικονομική ενίσχυση του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Την Αγιοβασιλόπιττα ευλόγησε ο Πρόεδρος του Ιδρύματος και Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός.

Το παρών έδωσαν ο Παν/τος Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως  Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου Νικηφόρος Εικοσιδέκας, ο Παν/τος Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου Μελχισεδέκ Αμπελικάκης, ο Διευθυντής  του Ιδρύματος Πρωτ. Μιχαήλ Βλαβογιλάκης και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο,  Κληρικοί του Αποκόρωνα, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νικόλαος Καλογερής, ο Δήμαρχος  Αποκορώνου κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης, Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί Σύμβουλοι και εκατοντάδες φίλοι του Ιδρύματος.

Με λόγια αγάπης χαιρέτησε την εκδήλωση ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός συγχαίροντας στο πρόσωπο του Διευθυντού του Ιδρύματος π. Μιχαήλ, όλο το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί και βραβεύσεις.

Τον συντονισμό της εκδηλώσεως είχε ο Δάσκαλος και Συγγραφέας κ. Ευάγγελος Κακατσάκης.

Την  βραδιά πλαισίωσαν  μουσικά, Αποκορωνιώτες καλλιτέχνες από τον Παραδοσιακό Μουσικό Σύλλογο “Ο Χαρίλαος”.

φωτογραφία:  imka.gr

Προηγούμενο άρθροΣτις 10:00 το πρωί η έναρξη λειτουργίας των δημόσιων υπηρεσιών
Επόμενο άρθροΠροβλήματα από την κακοκαιρία στα Χανιά