Συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού με τον πρώην Πρόεδρο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών

Συνάντηση με τον πρώην Πρόεδρο της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής και του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών Μανόλη Βελιβασάκη και τον Ηρακλειώτη- μέλος της Παγκόσμιας Εταιρίας Νερού Ανδρέα Αγγελάκη είχε το πρωί της Παρασκευής 28 Απριλίου στο γραφείο του στη Λότζια ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, παρουσία της Γενικής Γραμματέως του Δήμου Ευγενίας Στυλιανού.

Ο κ. Βελιβασάκης που επισκέπτεται συχνά το Ηράκλειο καθώς και ο κ. Αγγελάκης, μετέφεραν στον Δήμαρχο τις θετικές τους εντυπώσεις για την εικόνα που παρουσιάζει η πόλη ειδικά μετά την ανάπλαση του κέντρου καθώς και την πεποίθηση τους ότι θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της οικονομίας και του τουρισμού.

Στη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα συζητήθηκαν ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος καθώς και τρόποι συνεργασίας και προσφοράς από την πλευρά των αποδήμων προς τον Δήμο σε επίπεδο πολιτισμού.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος ανέφερε ότι «η επαφή με τους απόδημους Έλληνες είναι πάντα χρήσιμη γιατί ακούμε τις απόψεις τους και τις τυχόν παραλείψεις μας κι αυτό βοηθά να βελτιώσουμε τις δικές μας επιδόσεις»

Προηγούμενο άρθροΑγώνας μπάσκετ για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης
Επόμενο άρθροΤρία Βραβεία για τον Δήμο Ηρακλείου στα Tourism Awards 2023