Τουρνουά βόλεϊ προετοιμασίας από την Γυμναστική Ένωση Ηρακλείου

Η Γυμναστική Ένωση Ηρακλείου διοργανώνει τουρνουά προετοιμασίας με την έγκριση της ΕΣΠΕΚ στο Ηράκλειο, στις 10 και 11 Οκτωβρίου 2020 , στο κλειστό Γυμναστήριο «ΛΙΝΤΟ», με συμμετοχή ομάδων Κορασίδων και Γυναικών.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές «Η αγωνιστική περίοδος 2019-2020 ήταν γεμάτη επιτυχίες για τις ομάδες Πετοσφαίρισης (Volleyball) του Σωματείου μας. Οι ομάδες μας Ανδρών και Γυναικών αγωνίστηκαν αμφότερες στην Α2 Εθνική κατηγορία με διακρίσεις, με αθλήτριες και αθλητές από το νησί μας, για άλλη μια φορά Πρωταθλητές στους Εφήβους και στις Νεανίδες εκπροσωπώντας επάξια τη Περιφέρεια Κρήτης. Με κόπο και συστηματική εργασία των μελών μας έχουμε καταφέρει να φτάσουμε σε υψηλό επίπεδο σε Πανελλήνια κλίμακα.

Η πανδημία του κορονοϊού και η οριστική διακοπή των υπόλοιπων αναπτυξιακών πρωταθλημάτων, στέρησε από τους αθλητές και αθλήτριες όλων των σωματείων τη δυνατότητα συμμετοχής σε αγώνες που θα εμπλούτιζαν τις εμπειρίες τους και θα αναδείκνυαν το ταλέντο τους. Προσπαθώντας να μειώσουμε τις απώλειες αυτές και να προετοιμάσουμε τις αθλήτριες μας όσο το δυνατόν καλύτερα για την νέα αγωνιστική περίοδο, προγραμματίζουμε ένα τουρνουά με συμμετοχή ομάδων Κορασίδων και Γυναικών, ώστε να δώσουμε την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε αγώνες. Οι αγώνες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών χωρίς θεατές και με τήρηση των υγειονομικών πρωτόκολλων, όπως αυτά έχουν προσδιοριστεί από τον ΕΟΔΥ» .

Προηγούμενο άρθροΑλλαγές στα προγράμματα της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης λόγω της πανδημίας
Επόμενο άρθροΕθελοντική Αιμοδοσία στον Πύργο τη Κυριακή 11/10/2020